PREGUNTAS FRECUENTES

Quant hem costarà portar el cotxe al taller?

El preu depèn de el tipus de servei que es presta a cada client. Cal que ens portis el cotxe a l'taller perquè puguem veure-ho en persona i realment conèixer com es troba. Ja que per telèfon o correu electrònic, pot no ser exacte com s'aprecia l'estat real de el vehicle.

Amb el cotxe al taller, i conforme ens posem a valorar-serem capaços de enteder millor quina pot ser la problemàtica que té i llavors donar-te un pressupost ajustat, tant en temps com en termes econòmics. Et donarem la millor relació qualitat / preu / professionalitat / rapidesa. Pots estar tranquil. Demana cita!

Quin horari teniu al vostre taller?

Tenim el següent horari comercial d'atenció a clients.

Matins: De 9 a 13h i Tardes: De 16h a 19h.
Dissabtes, Diumenges i festius tancat.

Períodes de Vacances:
Agost (3 primeres setmanes del mes) i Pont de la Constitució.

És millor un taller oficial o un taller independent multimarca?

Els tallers poden classificar-se segons la seva relació amb els fabricants de vehicles i d'equips o components seguint diversos criteris possibles: Així trobem: Els tallers oficials de la marca i tallers independents (els que generalment són multimarca).

En el cas de Automobils Mas som un taller independent multimarca, és a dir, que treballem amb totes les marques de cotxes de l'mercat en les especialitats d'electricitat per a l'automòbil i mecànica.

 

Des del nostre punt de vista quan un client acudeix al nostre taller de cotxes, en lloc d'un taller de concessionari de la marca, del que es beneficia és que podem ajustar-li molt més els preus. Ja que pel que fa a recanvis comptem amb diverses alternatives i també pel que fa a nombre d'hores imputades a la reparació del vehicle, no seguim estrictament les indicades pel quadre de fabricant, sinó que apliquem un criteri professional i comercial, perquè resulti més permissible per a l'economia dels nostres clients ... Comparant preus entre pressupostos de tallers oficials amb el nostre, es aprencian grans diferencies.

 

Per la resta, comptem amb la tecnologia necessària per poder-li donar aquest servei mecànic o d'electricitat amb les mateixes garanties i professionalitat. Acosta't al nostre taller per conèixer-nos millor. Consulta les nostres avantatges aquí i les opinions dels nostres clients. Tenim més de 40 anys d'experiència com a mecànics. Coneixem a la perfecció els problemes quotidians dels vehicles nous i antics. Confia en nosaltres.

Quina garantia tinc en la reparació del meu vehicle?

Les garanties de les reparacions -en vehicles industrials-, és de 15 dies o 2.000 quilòmetres.

Mentre que la garantia -en vehicles particulars-, és de 3 mesos o 2.000 quilòmetres.

Aquestes són les garanties mínimes. En cas d'haver-se instal·lat una peça amb una termini de garantia més llarg, serà aquesta última la que s'apliqui.

Quins mitjans de pagament admeteu?

Pots pagar en efectiu, per targeta de crèdit o dèbit i per transferència bancària. A l'hora d'atendre la teva petició de servei o en el pressupost que et elaborem a mida t'indicarem el mètode de pagament disponible per realitzar l'abonament.

Pot un taller cobrar per l'elaboració d'un pressupost?

Únicament et cobrarem l'elaboració d'un pressupost si, com a client, finalment no encarregues la reparació de l'automòbil al nostre taller.

De vegades, quan la reparació sigui senzilla des del nostre criteri professional i no resulti molt costosa en termes de temps necessari per identificar la problemàtica a solucionar, la sol·licitud de pressupost resultarà gratuïta.

Abans de començar els treballs, farem constar en el resguard de lliurament de el vehicle, els treballs necessaris per a l'elaboració d'aquest, el seu preu i prendrem l'acceptació prèvia del seu cost pel consumidor.

Si s'inicien els treballs necessaris per detectar l'avaria i transcorren quatre hores sense que hagi estat localitzada, com a taller li consultarem per obtenir la seva conformitat com a client, per tal de continuar les operacions exploratòries.

Què hauria de requerir al taller quan li sol·licito una feina?

Quan sol·liciti un realitzar un treball de reparació en un taller, recorda:

-Com recomanació no reparis mai el teu automòbil en tallers que no tinguin la placa distintiva ni els rètols d'informació obligatòria ja que perdràs els teus garanties com a consumidor al no tractar-se de tallers legals.
-Exije pressupost per escrit, un resguard de dipòsit (a l'lliurar el seu vehicle al taller) i una factura detallada de la reparació.
-Assegura't que l'ordre de treball no inclou manipulacions o altres línies per conceptes que no hagis sol·licitat o que abans no t'hagin explicat.
-Exigeix, sempre que sigui possible per a la teva pressupost econòmic, les peces o conjunts nous i adequats al teu automòbil (encara que tindrà un major cost).
-Solicita veure si és possible les peces, elements i conjunts substituïts en les reparacions.

Què passa si deixo més dies del que és "normal" el cotxe en taller? Em poden cobrar?

Sí, efectivament si deixes el cotxe més dies dels necessaris o dels que es consideren com a normals tant per començar els treballs de reparació, com després de reparat per venir a recollir-lo, es pot imputar un cost al client per servei de pàrquing al taller. Ja que s'entén que aquest cotxe està ocupant un espai de treball al taller i està impedint exercir correctament la feina a taller. A més, la salvaguarda el vehicle a les instal·lacions del taller suposa una responsabilitat addicional que ha de repercutir en els costos de la factura final a client.

En Automobils Mas transcorreguts 3 dies se li donarà un avís de retirada de vehicle a el client i si no ve a retirar el vehicle de les nostres instal·lacions se li començarà a facturar el preu establert pel servei de pàrquing. Si a més passats 30 dies el client segueix sense aparèixer a retirar el vehicle que va deixar al taller, les tarifes pel servei de pàrquing s'incrementaran de nou. Els preus i condicions vigents es troben actualitzades en els cartells informatius a disposició dels clients al taller. Si ho desitja pot consultar per email o telefònicament en qualsevol moment, sobre els mateixos.

Com saber si un taller és legal?

Per descomptat que Automobils Mas és un taller 100% legal i complim estrictament la normativa.

Recorda confiar només en tallers legals que compleixin tots aquests requisits ...

1. Tots els tallers han de tenir exposada a l'exterior una placa distintiva que identifiqui l'especialitat d'ell mateix, així com el seu número d'inscripció en el registre especial d'Indústria.

2. A més a l'interior de taller, i en lloc visible per als usuaris, hauran d'exhibir-les següent informació:


2.1) La llista de preus de taller, tant de la mà d'obra com dels serveis concrets que es prestin.

2.2) Cartells informatius sobre els drets dels usuaris:

2.2.a) Dret a rebre un pressupost per escrit.

2.2.b) Temps de garantia de les reparacions (que és de 3 mesos o 2.000 km., Excepte per als vehicles industrials, que és de 15 dies o 2.000 km.).

2.2.c) Existència de fulls de reclamacions a disposició dels usuaris.

2.2.c) Horari de funcionament del taller.

Els tallers legals han de presentar la informació obligatòria a l'establiment. En cas contrari podries perdre els teus drets com a consumidor, i que qualsevol tipus de reclamació que poguessis necessitar cursar serà més complicada que arribi a bon port. Mai portis el teu cotxe a reparar a un taller que no t'ofereixi aquesta informació que t'hem explicat.