PREGUNTES FREQÜENTS

Em podeu fer un pressupost on-line ?

Si, podem realitzar pressupost d'una reparació on-line per correu electrònic.

Tot i que és recomanable que ens portis el cotxe al taller perquè puguem veure-ho en persona i poder fer un pressupost més acurat.

Amb el cotxe al taller, i conforme ens posem a valorar serem capaços d' entendre millor quina pot ser la problemàtica que té i llavors donar-te un pressupost ajustat, tant en temps com en termes econòmics. Et donarem la millor relació qualitat / preu / professionalitat / rapidesa. Pots estar tranquil. Demana cita!

Quin horari teniu al vostre taller?

Tenim el següent horari comercial d'atenció a clients.

Taller:

Matins: De 9h a 13h i Tardes: De 15h a 19h.

Vendes:

Matins De 9h a 13h i tardes de 16h a 20h

Dissabtes, Diumenges i festius tancat.

 

És millor un taller oficial o un taller independent multimarca?

Els tallers poden classificar-se segons la seva relació amb els fabricants de vehicles i d'equips o components seguint diversos criteris possibles: Així trobem: Els tallers oficials de la marca i tallers independents (els que generalment són multimarca).

En el cas de Automobils Mas som un taller oficial de Renault i Dacia i un taller independent multimarca, és a dir, que treballem amb totes les marques de cotxes del mercat en les especialitats d'electricitat per a l'automòbil i mecànica.

Des del nostre punt de vista quan un client acudeix al nostre taller té la tranquilitat d'un servei oficial en termes de qualitat, recanvis origilnals i serietat però alhora es beneficia dels preus econòmics d'un taller multimarca i el client pot triar si vol recanvis originals, recanvis fora d'origen o fins i tot li podem fer el muntatge de recanvis d'ocasió que ens porti el client.

Comptem amb la tecnologia necessària per poder-li donar aquest servei mecànic o d'electricitat i un gran equip humà.

Acosta't al nostre taller per conèixer-nos millor, tenim més de 40 anys d'experiència com a mecànics. Coneixem a la perfecció els problemes quotidians dels vehicles nous i antics. Confia en nosaltres.

Quina garantia tinc en la reparació del meu vehicle?

Totes les nostres reparacions tenen 1 any de garantia, inclou mà d'obra, peces i impostos.

Quins mitjans de pagament admeteu?

Pots pagar en efectiu, per targeta de crèdit o dèbit i per transferència bancària. A l'hora d'atendre la teva petició de servei o en el pressupost que  t'elaborem a mida t'indicarem el mètode de pagament disponible per realitzar l'abonament.

Pot un taller cobrar per l'elaboració d'un pressupost?

NO cobrem per confeccionar un pressupost, la única situació que hauries d'abonar algun import és si per confeccionar el pressupost s'han d'efectuar treballs de desmuntatge sobre el vehicle per poder determinar l'abast de l'avaria, en aquest cas si es realitza la reparació no s'ha de pagar la feina de confeccionar aquest pressupost.

Què hauria de requerir al taller quan li sol·licito una feina?

Quan sol·liciti un treball de reparació en un taller, recorda:

-Com recomanació no reparis mai el teu automòbil en tallers que no tinguin la placa distintiva ni els rètols d'informació obligatòria ja que perdràs els teus drets com a consumidor al no tractar-se de tallers legals.
-Exigeix pressupost per escrit, un resguard de dipòsit (al lliurar el seu vehicle al taller) i una factura detallada de la reparació.
-Assegura't que l'ordre de treball no inclou manipulacions o altres línies per conceptes que no hagis sol·licitat o que abans no t'hagin explicat.
-Solicita veure si és possible les peces, elements i conjunts substituïts en les reparacions.

Què passa si deixo més dies del que és "normal" el cotxe en taller? Em poden cobrar?

Sí, efectivament si deixes el cotxe més dies dels necessaris o dels que es consideren com a normals tant per començar els treballs de reparació, com després de reparat per venir a recollir-lo, es pot imputar un cost al client per servei de pàrquing al taller. Ja que s'entén que aquest cotxe està ocupant un espai de treball al taller i està impedint exercir correctament la feina a taller. A més, la salvaguarda el vehicle a les instal·lacions del taller suposa una responsabilitat addicional que ha de repercutir en els costos de la factura final a client.

En Automobils Mas transcorreguts 30 dies se li donarà un avís de retirada de vehicle a el client i si no ve a retirar el vehicle de les nostres instal·lacions se li començarà a facturar el preu establert pel servei de pàrquing. Els preus i condicions vigents es troben actualitzades en els cartells informatius a disposició dels clients al taller. Si ho desitja pot consultar per email o telefònicament en qualsevol moment, sobre els mateixos.

Com saber si un taller és legal?

Per descomptat que Automobils Mas és un taller 100% legal i complim estrictament la normativa.

Recorda confiar només en tallers legals que compleixin tots aquests requisits ...

1. Tots els tallers han de tenir exposada a l'exterior una placa distintiva que identifiqui l'especialitat d'ell mateix, així com el seu número d'inscripció en el registre especial d'Indústria.

2. A més a l'interior de taller, i en lloc visible per als usuaris, hauran d'exhibir-les següent informació:


2.1) La llista de preus de taller, tant de la mà d'obra com dels serveis concrets que es prestin.

2.2) Cartells informatius sobre els drets dels usuaris:

2.2.a) Dret a rebre un pressupost per escrit.

2.2.b) Temps de garantia de les reparacions efectuades

2.2.c) Existència de fulls de reclamacions a disposició dels usuaris.

2.2.c) Horari de funcionament del taller.

Els tallers legals han de presentar la informació obligatòria a l'establiment. En cas contrari podries perdre els teus drets com a consumidor, i que qualsevol tipus de reclamació que poguessis necessitar cursar serà més complicada que arribi a bon port. Mai portis el teu cotxe a reparar a un taller que no t'ofereixi aquesta informació que t'hem explicat.